Acties

72481162_1648728975262890_507876691591299072_o.jpg  

Wist je dat... APK géén onderhoud is?!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel degelijk iets anders dan onderhoud van je auto. Waar regelmatig onderhoud je auto in topconditie houdt, is de wettelijke APK niet meer dan controle op het gebied van veiligheid en milieu. 


APK_schema.jpg  

Wanneer laat ik mijn auto keuren?

APK is de minimale eis; onderhoud haalt het maximale uit je auto. Advies is dus om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Kijk wat onderhoud aan jouw auto kost via online offerte.


Autoruitenwissers.jpg  

Goed zicht begint met een schone ruit

De herfst zorgt vaak voor verminderd zicht tijdens het autorijden. De laagstaande zon, snel vieze ruiten en geregeld extreem weer maken dat je extra oplettend moet zijn. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers optimaal en dus streeploos werken. Hetzelfde geldt voor de verlichting, nu de dagen steeds korter worden. Zorg dus dat alle lampen uitstekend werken en goed zijn afgesteld. Profiteer daarom nu van deze actie. Profiteer van deze actie en maak een afspraak bij een jouw AutoProfijt garage.


wielenwissel.jpg  

Tijd voor winterbanden

In de maanden oktober en november is het normaal gesproken tijd om de winterbanden op je auto te zetten. Stelregel is dat te doen zodra de temperatuur gemiddeld onder de 7°C zakt. Wacht niet te lang met het wisselen naar winterbanden. Met name als je 's ochtends vroeg en aan het einde van de middag rijdt, is de temperatuur beduidend lager dan over- dag. En dat heeft dus invloed op de rijeigenschappen van je band. Laat je niet verrassen en maak een afspraak bij een jouw AutoProfijt garage.


accucheck_500.png  

Gratis controle van je accu

Laat minstens één keer per jaar je accu preven- tief controleren. Want zonder goedwerkende accu start je auto niet. Dat probleem doet zich met name voor bij lage temperaturen, want onder het vriespunt vermindert de capaciteit van een accu drastisch. Ook de afgelopen lange, hete zomer is funest. Bovendien gaat een accu gemiddeld vier tot zes jaar mee. Weet jij hoelang het inmiddels is geleden dat de accu in je auto is vervangen? Maak daarom een afspraak bij jouw AutoProfijt garage en laat gratis je accu controleren.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum