Acties

Acties uit de actiekrant

Bekijk hem hier!


Accu controle

NL-Accucontrole.png

Maak een afspraak bij een AutoProfijt vestiging bij jou in de buurt!

 


Landsail banden

De band met premium eigenschappen. 

NL-Landsailtyres-minderhoog.png

Maak een afspraak bij een AutoProfijt vestiging bij jou in de buurt!

 


Tijd voor winterbanden

In de maanden oktober en november is het normaal gesproken tijd om de winterbanden op je auto te zetten. Stelregel is dat te doen zodra de temperatuur gemiddeld onder de 7°C zakt.

Dan gaan de prestaties van een zomerband namelijk aanzienlijk achteruit. Terwijl een winterband wel elastisch blijft, zelfs onder het vriespunt. Daarnaast hebben winterbanden een zichtbaar ander profiel, dat sneeuw en modder veel makkelijker afvoert. Winterbanden bieden dus meer grip en veiligheid bij lagere temperaturen en winterse omstandigheden.

Tijd voor een banden- of wielenwissel dus.

 NL-Bandenwissel-Wielenwissel.png

Maak een afspraak bij een AutoProfijt vestiging bij jou in de buurt!

 


Controle van verlichting

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenon verlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen.

De testapparatuur van AutoProfijt-garages voldoet aan alle wettelijke eisen. Het meet uiterst nauwkeurig de felheid en afstelling van je verlichting, waardoor je andere weggebruikers niet hinderlijk in de ogen schijnt. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen. 

NL-Verlichtingscontrole.png

Maak een afspraak bij een AutoProfijt vestiging bij jou in de buurt!

 


Droge schone streeploze ruiten

De herfst zorgt vaak voor verminderd zicht tijdens het autorijden. De laagstaande zon, vieze ruiten en extreem weer maken dat je extra oplettend moet zijn.

Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geven. Daarnaast is een goed werkende verlichting van levensbelang, nu de dagen steeds korter worden. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum