Actie

preview-krant.png

Actiekrant - We maken je auto zomerklaar en de wereld groener

line-ap.png

 

voorbereiding1_.png

Een goede voorbereiding is alles!

Mag je ein-de-lijk weer uitzien naar een welverdiende vakantie? Zorg er dan voor dat je auto er ook helemaal klaar voor is. Want de meeste pechgevallen tijdens vakantie kunnen worden voorkomen. Plan op tijd een grondige onderhoudsbeurt in bij je Autoprofijt-garage. Dan ga je een stuk zekerder op reis.

 

  

APK.png

 

line-ap.png

 

auto-onderhoud_1.png

  

line-ap.png

  

 Schermafbeelding_2022-06-20_om_102822.png

Het aircosysteem van je auto verliest gemiddeld 10% vulling per jaar. Geen zorgen, je systeem is niet per se lek. Het komt met name door verdamping. Daardoor gaat de koelcapaciteit achteruit en duurt het bij warme dagen steeds langer voordat het in je auto de gewenste temperatuur is. Dit zorgt ook voor een hoger brandstofverbruik. Doe je er niets aan, dan gaat de airco uiteindelijk stuk en reparatie is niet goedkoop. Oplossing: eens per twee jaar je aircosysteem laten bijvullen. Maak snel een afspraak bij jouw Autoprofijt-garage en vraag ook naar een volledige onderhoudsbeurt van je airco.

  

 

  

line-ap.png

 

Schermafbeelding_2022-06-20_om_104702.png

Met een vakantiecheck wordt je auto gecontroleerd op meer dan 30 punten, waaronder het het niveau van de vloeistoffen, het profiel van de banden en - héél belangrijk - de remmen. Combineer een vakantiecheck met een airco servicebeurt en je hoeft alleen je koffer nog maar in te pakken.

 

  

 

line-ap.png   

Schermafbeelding_2022-06-20_om_101851.png

Bandenservice voorkomt problemen

Een lekke band is één van de meest voorkomende pechgevallen tijdens vakantie. In de meeste gevallen had pech voorkomen kunnen worden. Denk aan onvoldoende profiel, verkeerde bandenspanning of scheurtjes in de wangen van de band. Vergeet ook niet dat de auto veel zwaarder beladen is en een lange weg moet afleggen. De AutoProfijt-monteur weet waar hij op moet letten.

 

 Schermafbeelding_2022-06-20_om_101045_1.png

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum