APK in Groningen door AutoProfijt

Bent u op zoek naar een garage die APK keurt in Groningen? Dan bent u bij AutoProfijt aan het juiste adres. Bij ons wordt uw auto gekeurd door erkende keurmeesters. We controleren uw auto op alle essentiële punten om aan de keuringseisen te voldoen. Zo kunt u na de APK keuring in Groningen weer veilig de weg op!

Wat is een APK?

Een APK (Algemene Periodieke Keuring) komt jaarlijks terug en is wettelijk verplicht om het milieu te beschermen de verkeersveiligheid te bevorderen. Laat u geen APK uitvoeren dan riskeert u een boete. Bovendien is de kans op problemen met uw auto groter, waardoor uw auto mogelijk grotere reparaties moet ondergaan. Bij AutoProfijt Groningen bent u aan het juiste adres om uw auto APK te keuren. 

Wanneer moet ik mijn Auto APK laten keuren?

U wilt geen boete riskeren en daarom is het van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK-gekeurd moet zijn. Onderaan de pagina kunt u controleren wanneer uw auto weer toe is aan de APK. Vervolgens kunt u direct een afspraak maken bij een AutoProfijt garage bij u in de buurt. 


Op welke punten wordt mijn auto gecontroleerd bij een APK?

Bij een APK door onze AutoProfijt garage in Groningen wordt uw auto gecontroleerd op essentiële punten die de veiligheid van uw als bestuurder in gevaar kunnen brengen. Belangrijke punten bij een APK keuring zijn:

  • De banden
  • De lichten
  • De motor
  • De spiegels
  • De ruiten
  • De kentekenplaat

Na een APK keuring door AutoProfijt kunt u weer veilig de weg op! Naast de verplichte APK keuring is het ook belangrijk om uw auto periodiek uitgebreid te laten onderzoeken om er veilig mee op de weg te kunnen. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor een APK en kleine beurtAPK en grote beurt en APK en olie check.

Prijzen APK Groningen

Bij AutoProfijt Groningen ontvangt u vooraf een prijsspecificatie, waarin alle kosten voor de APK zijn meegenomen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Bereken uw kosten via onze online offerte tool. 

Waarom AutoProfijt? 

AutoProfijt garandeert u de beste kwaliteit in auto onderdelen. Wij verrichten alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto en zijn uw persoonlijke adviseur bij problemen met uw auto. Bovendien zit er met bijna 200 aangesloten garages altijd wel een AutoProfijt bij u in de buurt! 

Vestigingen in Groningen

Onze vestigingen in Groningen die APK uitvoeren:

7

7x AutoProfijt. Daarom! Ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn!

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum