Banden wisselen Almere

Wilt u uw zomerbanden wisselen voor winterbanden of andersom in omgeving Almere? Of is uw auto toe aan een nieuwe set banden? Dan bent u bij AutoProfijt Almere aan het juiste adres. In onze webshop kunt u de gewenste banden online bestellen. Maak vervolgens een afspraak om uw banden te laten wisselen door nieuwe. Zo kunt u weer veilig de weg op!

Banden wisselen bij AutoProfijt


Versleten banden kunnen gevaarlijke situaties opleveren omdat u minder grip heeft. Daarom is het belangrijk om uw banden regelmatig te laten controleren of deze voldoet aan de wettelijke profieldiepte en indien nodig te wisselen. Dit vergroot de veiligheid en zorgt ervoor dat uw auto beter op de weg ligt. We wisselen uw banden alleen met banden van hoge kwaliteit van bekende merken als Michelin, Continental of Landsail. Bovendien balanceren we na het wisselen altijd uw banden voor optimaal rijcomfort. 

Wanneer moeten mijn banden gewisseld worden?

Bij een profieldiepte van minder dan 1,6 milimeter is het wettelijk verboden om nog door te rijden met personenwagenbanden. Voor uw eigen veiligheid adviseren wij om uw banden alvast te wisselen bij een profieldiepte van 2 milimeter. Twijfelt u of uw banden nog voldoende profieldiepte hebben? Laat deze dan controleren bij een AutoProfijt garage bij u in de buurt. Wij controleren altijd eerst de profieldiepte van banden voordat wij deze verwisselen. Zo weet u zeker dat uw band alleen wordt vervangen als het nodig is. 

Prijzen banden wisselen

De kosten van banden wisselen zijn afhankelijk van het type auto dat u heeft. Het vervangen van de banden zelf is geen tijdrovende klus. Bij ons ontvangt u vooraf een prijsspecificatie, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.


Zomer- en winterbanden wisselen

Zorg ervoor dat u op tijd uw winterbanden laat wisselen voor zomerbanden en andersom. Wij adviseren als richtlijn september voor de winterbanden, en april voor de zomerbanden. 

Waarom AutoProfijt? 

AutoProfijt garandeert u de beste kwaliteit in autobanden. Wij controleren, adviseren en indien nodig vervangen wij uw banden. Bij ons kunt u altijd terecht, want met bijna 200 aangesloten garages zit er altijd wel AutoProfijt bij u in de buurt! 

Vestigingen

Altijd wel een Autoprofijt vestiging in de buurt voor het wisselen banden van banden:

 

 

7

7x AutoProfijt. Daarom! Ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn!

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum