Vollebregt Auto Service

Over deze AutoProfijt vestiging

Vollebregt Brommobielen/Autoservice is officieel dealer van Aixam brommobielen. U kunt er ook terecht voor alle reparaties aan uw auto of brommobiel, maar natuurlijk ook voor onderhoud en de jaarlijkse APK keuring. Ook voor nieuwe of gebruikte autos en brommobielen bent u bij Vollebregt aan het juiste adres. Vollebregt Brommobielen/Autoservice werkt uitsluitend met de beste materialen en heeft de beschikking over een moderne werkplaats en showroom. Goede service staat bij Vollebregt Brommobielen/Autoservice voorop en daarom kunt u, wanneer een reparatie langere tijd in beslag neemt, gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Marc Vollebregt

Eigenaar Vollebregt Auto Service

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30 uur
dinsdag 08:00 - 17:30 uur
woensdag 08:00 - 17:30 uur
donderdag 08:00 - 17:30 uur
vrijdag 08:00 - 17:30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Apk
  • Airco
  • onderhoud
  • brommobiel
  • banden

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum