Over deze AutoProfijt vestiging

Open en eerlijk Bij Focus Garage staat transparantie hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om onze klanten duidelijk te informeren over de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hebben dan ook een overzichtelijke factuur zonder vreemde kosten posten. Vakkundigheid Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij vakkundig te werk gaan. Wij vinden het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuig volledig zorgeloos bij ons achtergelaten kan worden. Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs bij onze werkplaats!

#

Controle van verlichting & droge, streeploze ruiten

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen.

Ook zorgt de herfst voor verminderd zicht tijdens het autorijden. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geeft. Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo nu gratis montage, ruitenwisservloeistoef bijvullen (max. 1 l) en verlichtingscontrole. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Peter Jan Eeding

Eigenaar Focus Garage Borger

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00 uur
dinsdag 8:30 - 17:00 uur
woensdag 8:30 - 17:00 uur
donderdag 8:30 - 17:00 uur
vrijdag 8:30 - 17:00 uur
zaterdag 10:00 - 16:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Banden
  • Diagnose
  • Montage accessoires

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum