Over deze AutoProfijt vestiging

Open en eerlijk Bij Focus Garage staat transparantie hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om onze klanten duidelijk te informeren over de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hebben dan ook een overzichtelijke factuur zonder vreemde kosten posten. Vakkundigheid Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij vakkundig te werk gaan. Wij vinden het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuig volledig zorgeloos bij ons achtergelaten kan worden. Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs bij onze werkplaats!

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Peter Jan Eeding

Eigenaar Focus Garage Borger

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00 uur
dinsdag 8:30 - 17:00 uur
woensdag 8:30 - 17:00 uur
donderdag 8:30 - 17:00 uur
vrijdag 8:30 - 17:00 uur
zaterdag 10:00 - 16:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Banden
  • Diagnose
  • Montage accessoires

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum