Over deze AutoProfijt vestiging

Autoservice Cau is een door de RDW-erkend APK-keuringsstation. Naast de APK-keuring bent u bij ons ook op het juiste adres voor alle overige reparatie-en onderhoudswerkzaamheden. Van het wisselen van een lampje tot een complete motor wissel, storingsdiagnose, programmeren, airco- en banden service. We repareren alle merken auto's, u krijgt een eerlijk advies en de reparaties voeren wij in overleg uit. Heeft u - terwijl wij aan het sleutelen zijn - geen vervoer dan kunt u gebruik maken van een leenauto. Ook als u op zoek bent naar een andere auto, bent u welkom, loop gewoon binnen, misschien vind u bij ons wel de occasion waar u naar op zoek bent. Afspraak is afspraak, kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij Autoservice Cau hoog in het vaandel.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Elio Cau

Eigenaar Autoservice Cau

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:30 uur
dinsdag 08:30 - 17:30 uur
woensdag 08:30 - 17:30 uur
donderdag 08:30 - 17:30 uur
vrijdag 08:30 - 17:30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

ZATERDAG OP AFSPRAAK

Services bij deze vestiging

  • APK KEURING
  • ONDERHOUD
  • REPARATIE
  • STORINGSDIAGNOSE
  • PROGRAMMEREN
  • BANDEN SERVICE
  • AIRCO SERVICE
  • IN-EN VERKOOP AUTO'S

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum