Raymies Auto Services

Over deze AutoProfijt vestiging

Al meer als 20 jaar werkt de 58 - jarige Schot Raymond McDiarmid in Nederland. Hij is via een soort Brits uitzendbureau begonnen bij de Mercedes dealer op het Forenpark in Den Haag en kan nog lyrisch worden over het feit dat het allemaal zo schitterend 'clean' was daar. Via een Peugeot dealer aan de maanweg in Den Haag is hij in Delft verzeild geraakt en daar heeft hij nu een eigen bedrijf: Raymies Auto Services. Raymond gaat iedere dag fluitend naar zijn werk en iedere keer weer 'satisfied' als een klus op een goede manier geklaard is. , Onderhoud, repareren, keuren; je kunt voor een breed autosevicepakket terecht bij Raymond die een nieuwe bedrijfsunit heeft betrokken aan de Rotterdamseweg 386, unit B11. Ook vanuit Delft, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Ypenburg is dit adres gemakkelijk te bereiken. Raymond heeft goed zijn werk maar hij staat ook graag klaar voor de klanten uit het Telstar/Eendracht gebied. Snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs; dat is wat hij op voorhand al kan beloven aan de potentiële klanten. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan even contact op. Ride along en wip on bij Raymies Auto Sevices!

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Raymond McDiarmid

Eigenaar Raymies Auto Services

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:45 - 17:30 uur
dinsdag 08:45 - 17:30 uur
woensdag 08:45 - 17:30 uur
donderdag 08:45 - 17:30 uur
vrijdag 08:45 - 17:30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Zaterdag op afspraak

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud alle merken
  • Airco service
  • Banden service
  • Koppeling en distributie specialist
  • Remmen
  • A.P.K voorbereiding. Bosch diagnose
  • Elektronische oplossingen

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum