Over deze AutoProfijt vestiging

Wij zijn toegerust met moderne apparatuur en up-to-date kennis om uw auto goed te onderhouden, keuren en repareren. Uiteraard monteren wij ook met alle plezier in onze winkel gekochte accessoires. Wij stellen snel een betrouwbare diagnose bij storingen en kunnen zo gerichte werkzaamheden uitvoeren. Dit scheelt u en ons een hoop onderzoektijd. Reparaties voeren wij in alle gradaties uit, van het vervangen van een lampje tot het reviseren van uw versnellingsbak of motorblok. Wij stellen tegen een geringe vergoeding vervangend vervoer beschikbaar, of tegen gereduceerd tarief kunt u een voertuig huren bij Autohopper Hofstee, welke in hetzelfde pand gevestigd is.

#

Controle van verlichting & droge, streeploze ruiten

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen.

Ook zorgt de herfst voor verminderd zicht tijdens het autorijden. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geeft. Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo nu gratis montage, ruitenwisservloeistoef bijvullen (max. 1 l) en verlichtingscontrole. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Bert Koster

Eigenaar Automat Drachten

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:00 - 18:00 uur
woensdag 09:00 - 18:00 uur
donderdag 09:00 - 18:00 uur
vrijdag 09:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 17:00 uur
zondag Gesloten

Zon- en feestdagen gesloten.

Services bij deze vestiging

  • APK
  • Onderhoud en reparatie alle merken
  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Storingsdiagnose
  • Winkel met auto-toebehoren
  • Lichtmetalen velgen
  • Vervangend vervoer

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum