Over deze AutoProfijt vestiging

Autoreparatie op de werkplaats van Automat Hardenberg Schade aan uw auto wilt u zo snel mogelijk hersteld zien. Niet alleen omdat dit beter is voor uw auto, maar ook omdat u zo weer veiliger de weg op kan. Hier bij Automat Hardenberg verzorgen onze deskundige en enthousiaste medewerkers op zorgvuldige wijze autoreparatie wanneer u deze nodig heeft. Geniet van een goed werkende en veilige auto! Werkzaamheden van A tot Z Een beschadiging of slijtage kan op veel verschillende manieren optreden. Extern en opvallend in de vorm van een gebroken spiegel, deuken in het plaatwerk, een barst in de ruit. Maar ook inwendig kan er iets mis zijn met de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een versleten motor of een lekkend airconditioningsysteem. Wat er ook aan de hand is, bij Automat Hardenberg kunt u terecht voor alle mogelijke autoreparaties. Of het nu gaat om een trekhaak monteren, uitlaat repareren, spot repair, uitdeuken zonder spuiten of airco onderhoud, wij staan voor u klaar. Ook uw motor uitspoelen is voor ons geen probleem. Service van de bovenste plank Bij al onze diensten houden we snelle en goede service hoog in het vaandel. Zo kunt u eigenlijk altijd snel bij ons terecht voor een autoreparatie en proberen wij u altijd spoedig weer op weg te helpen met vervangend vervoer indien nodig. Heeft u in onze winkel auto-accessoires gekocht? Lampjes, radio’s en andere automaterialen plaatsen we direct voor u.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Gerritjan Platjes

Eigenaar Automat Hardenberg

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:00 - 18:00 uur
woensdag 09:00 - 18:00 uur
donderdag 09:00 - 18:00 uur
vrijdag 09:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 16:00 uur
zondag Gesloten

Middagpauze 12:15-12:45 uur; donderdagavond 18:00-18:30 uur pauze

Services bij deze vestiging

  • APK
  • onderhoud
  • reparatie
  • banden
  • accu's
  • airco
  • diagnose
  • verkoop en inkoop occasions
  • verkoop accessoires.

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum