Over deze AutoProfijt vestiging

Professionele autodiensten sinds 1987 Wij zijn sinds 1987 een ervaren autobedrijf. Door vele jaren ervaring kunnen wij u de juiste betrouwbaarheid en kwaliteit bieden. Onze vakbekwame monteurs zijn beschikbaar voor alle benodigde diensten voor uw auto! Waaronder diagnose, airco, onderhoud/reparatie en APK-keuring. Ook hebben we de mogelijkheid voor autoaankopen (inruil mogelijk!) en verkopen. Met onze lidmaatschap bij BOVAG bent u zeker van uitstekende service. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie, wij streven ernaar om ons hierin elke dag steeds meer te ontwikkelen. Door de regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij voldoen aan de eisen. Meer dan 30 jaar ervaring Erkend & Verzekerd Wij zijn een verzekerd bedrijf, erkend door de RDW Vertrouwd Wij zijn lid bij BOVAG, dus bieden 100% betrouwbaarheid. Persoonlijk Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Mevr. Sultan Kus

Eigenaar Autoclinic

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00 uur
dinsdag 08:00 - 17:00 uur
woensdag 08:00 - 17:00 uur
donderdag 08:00 - 17:00 uur
vrijdag 08:00 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum