Over deze AutoProfijt vestiging

We zijn een jong bedrijf en we zijn actief in 2 sectoren: autobranche en landbouwmechanisatie. Met ervaren monteurs met de nodige certificaten (o.a. RDW en Eurol-dealer) staan wij garant voor vakwerk. Zo gebruiken we onderdelen en vloeistoffen van goede kwaliteit en alles wordt zorgvuldig gemonteerd en bijgevuld. We nemen zowel grote als kleine opdrachten aan en werken altijd in goed overleg met de klant. Duurt de reparatie of het onderhoud wat langer, dan stellen wij een leenauto beschikbaar. En tot slot hanteren we betaalbare prijzen.

#

Controle van verlichting & droge, streeploze ruiten

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen.

Ook zorgt de herfst voor verminderd zicht tijdens het autorijden. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geeft. Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo nu gratis montage, ruitenwisservloeistoef bijvullen (max. 1 l) en verlichtingscontrole. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Eric Meijer

Eigenaar Garage Eric Meijer

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 07:30 - 17:30 uur
dinsdag 07:30 - 17:30 uur
woensdag 07:30 - 17:30 uur
donderdag 07:30 - 17:30 uur
vrijdag 07:30 - 17:30 uur
zaterdag 08:00 - 16:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • APK
  • onderhoud en reparaties van alle merken
  • aircoservice
  • bandenservice
  • grote beurt
  • kleine beurt
  • storingsdiagnose

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum