Over deze AutoProfijt vestiging

Autobedrijf Francken is een onafhankelijk autobedrijf dat in 1988 is opgericht en onder leiding staat van Then Francken. In de loop van jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een full-service autobedrijf. Alles onder één dak voor alle merken, wel zo gemakkelijk. De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen. De grote aandacht voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan. Autobedrijf Francken is gespecialiseerd in het automerk Peugeot. U kunt echter bij ons terecht voor de aankoop van alle merken nieuwe en gebruikte auto’s. Staat de auto die u zoekt niet tussen onze occasions? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie. Bij onderhoud, APK en schade houden wij ervan de wachttijden tot een minimum te beperken, evenals het bedrag op de factuur.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Then Franken

Eigenaar Then Francken

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00 uur
dinsdag 08:00 - 17:00 uur
woensdag 08:00 - 17:00 uur
donderdag 08:00 - 17:00 uur
vrijdag 08:00 - 17:00 uur
zaterdag 09:30 - 15:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • APK
  • Onderhoud alle merken
  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Schadeherstel
  • Peugeot expert
  • Occasions
  • Zoekopdracht aankoop

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum