Aandrijfas vervangen door uw AutoProfijt garage

Ratelt uw auto aan één kant als u door een bocht rijdt? En wordt dat geluid na verloop van tijd steeds harder? Dan kunt u er bijna zeker van zijn dat uw aandrijfas stuk is. Als u even blijft doorrijden met een versleten aandrijfas zult u nog niet tegen problemen aanlopen, maar het is niet verstandig om hier te lang mee door te rijden. Een kapotte aandrijfas kan op den duur namelijk ook andere onderdelen beschadigen.

Wanneer aandrijfas vervangen?

Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn. Het is een zogeheten slijtageonderdeel en dat houdt in dat het vervangen van een aandrijfas afhankelijk is van de versletenheid van het onderdeel. Zoals beschreven merkt u snel genoeg dat uw aandrijfas vervangen moet worden. We raden u aan om dat zo snel mogelijk te doen nadat u tot de conclusie bent gekomen dat uw aandrijfas vervangen moet worden.

Hoe werkt dat: een aandrijfas vervangen?

Als u problemen ondervindt van uw aandrijfas, dan is het verstandig om een afspraak te maken bij een AutoProfijt garage. Een monteur zal altijd kijken of het nodig is om de aandrijfas compleet te vervangen, of dat het ook voldoende is om slechts enkele onderdelen (zoals de homokineet) te vervangen. Uiteraard ontvangt u een prijsspecificatie, waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan. 

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum