Airco reparatie door uw AutoProfijt garage

Een airco systeem zorgt ervoor dat uw auto gekoeld blijft in de zomer dat uw ramen in de winter niet beslaan. Werkt uw airco niet meer naar behoren? Laat een airco reparatie uitvoeren door Autoprofijt!

Problemen met uw airco? Doe een aircocheck!

Beslaan uw ruiten zonder dat deze lucht snel wegtrekt, komt de airco niet meer op de juiste temperatuur of komen er vreemde geuren uit de luchtroosters? Dan is het de hoogste tijd om uw airco te laten controleren en, indien nodig, te repareren. Een aircocheck bij een AutoProfijt garage biedt uitkomst!

Wat zijn de kosten van een airco reparatie?

Bij AutoProfijt ontvangt u vooraf een prijsspecificatie, waarin alle kosten voor het repareren van de airco zijn meegenomen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Bereken uw kosten via onze online offerte tool. 

Hoe werkt dat: een airco reparatie?

Tijdens een aircocheck bij een AutoProfijt garage wordt uw volledige airco gecontroleerd op problemen en beschadigingen. Zo wordt in ieder geval het aircofilter meegenomen en kan het nodig zijn om de verdamper en de condensor van de airco te reinigen. We raden u aan om dit in ieder geval twee keer per jaar uit te laten voeren; zo zorgt u ervoor dat eventuele problemen worden voorkomen en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om een complete airco reparatie uit te voeren, dan hoort u dat uiteraard eerst van een AutoProfijt monteur. 

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum