Bougies vervangen door uw AutoProfijt garage

Bougies zijn kleine, maar essentiƫle onderdelen in een verbrandingsmotor, omdat deze ervoor zorgen dat de verbranding van benzine tot stand komt. Als de bougies niet naar behoren functioneren, dan kan dat veel schade aan uw motor opleveren. Dat wilt u natuurlijk niet!

Wanneer moeten mijn bougies worden vervangen?
Het is van belang dat u uw bougies op tijd laat vervangen. Autofabrikanten hanteren verschillende termijnen voor het vervangen van de bougies. Wanneer de bougies moeten worden vervangen staat exact beschreven in uw onderhoudsboekje. Als richtlijn kunt u aanhouden dat deze maximaal drie jaar kunnen worden gebruikt, maar bij de bougies geldt wel: vervang deze liever te snel dan te laat! Nieuwe bougies kosten slechts een paar euro, maar als u te lang met bougies door blijft rijden kan de schade al gauw hoog oplopen.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van bougies?  
Het vervangen van de bougies is geen tijdrovende klus en u ontvangt vooraf een prijsspecificatie, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Bereken uw kosten via onze online offerte tool. 

Hoe werkt dat: bougies vervangen?
Als uw bougies moeten worden vervangen, dan maakt u een afspraak bij een van de AutoProfijt garages bij u in de buurt. Doorgaans worden de bougies ook vervangen bij een grote beurt.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum