Versnellingsbak revisie door uw AutoProfijt garage

Schakelt uw versnellingsbak niet meer soepel? Begint ‘ie te kraken of springt de pook soms uit de versnelling? Dan is de kans groot dat uw versnellingsbak kapot is. Hier zijn verschillende oorzaken voor. In een versnellingsbak zitten verschillende onderdelen, dus de kans is vrij groot dat één van de onderdelen voor het defect zorgt.

Kosten voor revisie of vervanging van de versnellingsbak

Als uw versnellingsbak kapot is kunt u doorgaans rekenen op een hoge rekening. In het meest gunstige geval moet uw versnellingsbak gereviseerd worden, maar als er onderdelen kapot of gebroken zijn, dan is de kans aanwezig dat de versnellingsbak vervangen moet worden. Bereken uw kosten via onze online offerte tool. 

Hoe werkt dat: een versnellingsbak repareren?

Voor een revisie of vervanging kunt u het beste terecht bij een AutoProfijt garage of bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van versnellingsbakken. Bij een AutoProfijt garage bij u in de buurt ontvangt u altijd eerst een prijsspecificatie voordat u beslist of u de revisering of vervanging van uw versnellingsbak wilt laten uitvoeren. Daarnaast houdt de monteur u op de hoogte van problemen die hij tijdens de reparatie tegenkomt. Ten slotte kunt u erop rekenen dat u na de reparatie weer even vooruit kunt met uw auto.

 

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum