AutoProfijt is trotse sponsor van Stichting Opkikker

AutoProfijt is trotse sponsor van Stichting Opkikker

Stichting Opkikker is een organisatie die een dag vol ontspanning en plezier organiseert voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Niet alleen het kind, maar álle gezinsleden worden een dag lang in het zonnetje gezet om de zinnen te verzetten.

Niet ieder gezin heeft echter vervoer tot zijn beschikking om bij een Opkikkerdag aanwezig te kunnen zijn, waardoor de stichting jaarlijks een enorme kostenpost heeft aan taxi's en autohuur. Vele AutoProfijt garages steken daarom de handen uit de mouwen door gezinnen uit de regio op te halen en te brengen naar de Opkikkerdag. En aan het eind van de onvergetelijke dag worden ze netjes thuisgebracht.

Meer over Stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Beginnend bij een Opkikkerdag op locatie zetten zij zich met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, in om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum