Over deze AutoProfijt vestiging

Als 18 jarige jongen kwam ik in 1986 als leerling monteur van de technische school in Veendam. Bij de Honda-dealer werd op dat moment een leerling monteur gevraagd. Ik ging naar de eigenaar van de garage en stelde mij voor.Dit was een prettig gesprek, met als gevolg dat ik een week later al kon beginnen. Bij deze dealer werkte ik toen 5 dagen in de week en ging in die 5 jaar 2 avonden in de week naar de Streekschool in Groningen waar ik mijn 1e en 2e monteurs diploma heb gehaald inclusief APK. Tot 1999 heb ik met veel plezier hier gewerkt maar zocht toch naar een nieuwe uitdaging. Ben toen naar Autobedrijven Esa (Daf-trucks/Fiat en Mitsubishi dealer) gegaan. Vele cursussen gevolgd bij Daf/ Fiat en Mitsubishi. In 2005 ben ik bij Esa gevraagd of ik wel assistent bedrijfsleider zou willen worden, deze functie heb ik tot 2010 uitgevoerd. Toch begon het ondernemersbloed te kriebelen. Daarom toch in 2010 voor 1 dag in de week en de zaterdag voor mezelf begonnen met Erik's Autoservice aan de Kalkwijk. Na een jaar kwam ik eracher dat 1 dag en de zaterdag toch te weinig was. Directeur van Esa gevraagd of ik nog een dag minder kon werken. Dat kon in 2012, dus 2 dagen en de zaterdag voor mezelf. Tot januari 2013 volgehouden en weer te weinig tijd voor een steeds groeiende klantenkring. Weer een dag extra gevraagd en verhuisd naar de Noordbroeksterstaat waar meer ruimte was. Door steeds minder werk in de vrachtauto's kregen mijn collega's en ik ontslag. Ben toen 100% voor mezelf gegaan in juni 2014. Paar maanden later kwam Tom (die al 10 jaar bij een univercele garage werkte) bij mij aan het werk. In 2017 had in Noorderpoortschool gemaild of er een goede automonteur in opleiding bijna klaar was en zijn leraar stelde Michiel aan mij voor die wij hebben aangenomen. Michiel werkte bij een dealer en zat daar met al die nieuwe auto's niet op zijn plaats. Hij wou graag sleutelen en niet alleen onderhoud en bandenwisselen.

#

Controle van verlichting & droge, streeploze ruiten

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen.

Ook zorgt de herfst voor verminderd zicht tijdens het autorijden. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geeft. Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo nu gratis montage, ruitenwisservloeistoef bijvullen (max. 1 l) en verlichtingscontrole. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Erik Grafthuis

Eigenaar Erik’s Autoservice

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00 uur
dinsdag 08:00 - 18:00 uur
woensdag 08:00 - 18:00 uur
donderdag 08:00 - 18:00 uur
vrijdag 08:00 - 18:00 uur
zaterdag 00:00 - 00:00 uur
zondag Gesloten

Op zaterdag en zondag gesloten.

Services bij deze vestiging

  • Service
  • Diagnose
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • APK
  • Airco
  • Banden
  • Uitlijnen.

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum