Autobedrijf Scharendijke

Over deze AutoProfijt vestiging

Wij van autobedrijf Scharendijke houden ons bezig met Apk-keuringen, onderhoudsbeurten en andere reparaties van uw auto. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en maatwerk , persoonlijke service staat hoog op onze prioriteiten lijst. In onze moderne werkplaats zijn we niet alleen ingericht op het huidige aanbod, maar houden we ons ook bezig met de toekomst. Wij zijn een kleinschalige garage met heel veel locale klanten , ook verwelkomen wij heel veel toeristen en dagjes mensen die vaak na een kleine reparatie weer kunnen genieten van hun vakantie.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Vahe Balik

Eigenaar Autobedrijf Scharendijke

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:30 uur
dinsdag 08:30 - 17:30 uur
woensdag 08:30 - 17:30 uur
donderdag 08:30 - 17:30 uur
vrijdag 08:30 - 17:30 uur
zaterdag 09:00 - 15:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Apk-keuringen
  • onderhoudsbeurten
  • andere reparaties van uw auto

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum