Over deze AutoProfijt vestiging

Home Autobedrijf Bosma gevestigd aan de Tsjukemarwei in Sint Nicolaasga is een niet merkgebonden autobedrijf met de nodige kennis en ervaring. Wij bieden u uitstekende service en persoonlijke aandacht. Met onze ervaring, deskundigheid en service is uw auto of ander voertuig op de juiste plaats! We kopen zeer selectief gebruikte auto's in. De meeste occasions zijn van de eerste eigenaar en bezitten aantrekkelijke kilometerstanden. Wie een nieuwe auto wil kopen, kan ook bij ons terecht. Alle merken kunnen worden geleverd.

#

Controle van verlichting & droge, streeploze ruiten

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Maak een afspraak met de AutoProfijt-garage bij jou in de buurt om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen.

Ook zorgt de herfst voor verminderd zicht tijdens het autorijden. Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geeft. Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo nu gratis montage, ruitenwisservloeistoef bijvullen (max. 1 l) en verlichtingscontrole. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

Abel Huizinga

Eigenaar Autobedrijf Bosma

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:15 - 18:00 uur
dinsdag 08:15 - 18:00 uur
woensdag 08:15 - 18:00 uur
donderdag 08:15 - 18:00 uur
vrijdag 08:15 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 13:00 uur
zondag Gesloten

Met uitzondering van feestdagen

Services bij deze vestiging

  • onderhoud en reparatie alle merken
  • APK auto camper en bestelauto
  • Diagnose
  • Airco service en reparatie
  • Uitlijnen
  • monteren van aanbouwdelen accesoires trekhaak audio carkit etc.

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum