Over deze AutoProfijt vestiging

WELKOM OP DE SITE VAN GARAGE TIMPEN “ Kleinschalig maar breed in expertise, allround in onderhoud en klantgericht”. Al meer dan 50 jaar verstand van auto’s met een warm hart voor Citroën. Wij zijn een allround garagebedrijf, waar service en klantcontact hoog in het vaandel staan. Bij ons bedrijf is uw auto in goede handen, zowel voor onderhoud, (schade)reparatie, APK, inkoop en verkoop. Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten en proberen met iedere klant heldere en sluitende afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij inruil en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van alle denkbare merken. Hierbij kunt u ook denken aan Amerikaanse merken en campers, waarvan wij tevens het onderhoud verzorgen. Geen financiële verrassingen achteraf: Wanneer wij tijdens onderhoud aan uw auto op onverwachte gebreken stuiten, wordt u altijd gebeld om te overleggen over bijkomende kosten. U bepaalt als klant wat er met uw auto gebeurt. Up-to-date met service: Wij beschikken over moderne uitlees -apparatuur, zodat wij snel een diagnose kunnen stellen bij technische storingen aan uw auto. Weten wat er aan de hand is, geeft controle over de kosten. Korte lijnen met leveranciers: Omdat wij korte lijnen onderhouden met leveranciers van onderdelen zijn de wachttijden bij reparaties bij ons altijd acceptabel te noemen. Desgewenst kunt u kosteloos gebruik maken van een leenauto vanuit ons bedrijf.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Johan Timpen

Eigenaar Garage Timpen

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:30 uur
dinsdag 08:30 - 17:30 uur
woensdag 08:30 - 17:30 uur
donderdag 08:30 - 17:30 uur
vrijdag 08:30 - 17:30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • APK
  • Verkoop
  • Schadeherstel
  • Restauratie
  • Uitlijnen

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum