Maak elke dag kans op vuurwerk!

Met AutoProfijt gaat u knallend het jaar uit! We verloten namelijk elke dag een vuurwerkbon t.w.v. € 50,- die u vrij kunt besteden bij een vuurwerkwinkel bij u in de buurt.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, een nieuwe accu, winterbanden, verlichting of ruitenwissers? Doe dan mee aan deze knal-actie en laat dit onderhoud dan uitvoeren bij een AutoProfijt garage bij u in de buurt!

FB-afb1_6-2018.jpg 

Maak een foto van de factuur die u van uw AutoProfijt garage hebt ontvangen, met de factuurdatum tussen 26 november en 15 december, en stuur hem in via deze pagina. Misschien bent u één van de vele winnaars die gratis vuurwerk mag uitzoeken voor maar liefst €50,00. Stuur de factuur uiterlijk 16 december 2018 in!

Actievoorwaarden
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen in de week van 17 t/m 21 december per e-mail een vuurwerkbon toegestuurd t.w.v. €50,00. Op www.onlinevoorverkoop.nl vindt u de aangesloten vuurwerkwinkels waar de bon is in te wisselen. AutoProfijt mag u eenmalig via e-mail benaderen met een actie.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum