Autobedrijf Tinga & Zn.

Over deze AutoProfijt vestiging

Auto Tinga probeert voor iedere klant een gepaste auto te vinden. Ook voor een nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Wij doen onderhoud en reparaties aan alle merken auto's. Tevens leveren wij banden, acccu's en uitlaten. Alle werkzaamheden in de werkplaats worden uitgevoerd onder BOVAG-garantie. Wij hebben uitsluitend zeer gekwalificeerd personeel en staan met elkaar garant voor kwaliteit en goede service. U kunt bij onze werkplaats terecht voor o.a. uw grote en kleine beurten, uitlijnen en balanceren, alle voorkomende reparaties, grote en kleine beurten, schadereparaties en óók ruitschadereparaties (vraag vrijblijvend prijsopgave), kortingen op banden, accu's, uitlaten en accessoires, APK keuringen en roetmetingen, maar ook voor het inbouwen van alarminstallaties en voor het inbouwen van hifi sets.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Dennis Tinga

Eigenaar Autobedrijf Tinga & Zn.

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:15 uur
dinsdag 08:00 - 17:15 uur
woensdag 08:00 - 17:15 uur
donderdag 08:00 - 17:15 uur
vrijdag 08:00 - 16:30 uur
zaterdag 10:00 - 15:30 uur
zondag Gesloten

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum