Over deze AutoProfijt vestiging

Garage Herman opende haar deuren in 1995. En vanaf dag één werd er in het garagebedrijf van toenmalig eigenaar Herman van Stokrom gewerkt aan een imago van no-nonsense, kwaliteit leveren en bovenal een prettig en persoonlijk contact met de klanten. Het feit dat nu nog steeds veel klanten van het eerste uur hun auto bij Garage Herman brengen, geeft aan dat zij deze werkwijze op prijs stellen. Daarnaast heeft het uiteraard alles te maken met vertrouwen. Als je met 120 km per uur over de snelweg raast, geeft het een veilig gevoel als je weet dat je auto goed is onderhouden! Naast het onderhouden van alle merken auto’s van particulieren mag Garage Herman ook een groot aantal bedrijven tot zijn clientèle rekenen. Voor hen wordt het periodiek onderhoud van het wagenpark vorm gegeven. De uitdaging hierbij is om het aantal ongeplande reparaties tot een minimum te beperken. Want een bedrijfswagen die niets doet, kost alleen maar geld! Sinds 1 februari 2017 heeft Garage Herman een nieuwe eigenaar, Ben Edwards van Muijen. Hij ziet het voortzetten van de bestaande filosofie als een van zijn belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren. Gezien de onophoudelijke drukte van het laatste jaar lijkt dit aardig te lukken.

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

Daar doen we de deze zomer nog een schepje bovenop. Want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 19 juni en 1 oktober 2021 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

Ben Edwards van Muijen

Eigenaar Bens Techniek

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00 uur
dinsdag 08:00 - 17:00 uur
woensdag 08:00 - 17:00 uur
donderdag 08:00 - 17:00 uur
vrijdag 08:00 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Wanneer is uw APK verlopen?

Vul uw kenteken in en controleer direct uw APK-vervaldatum